Nieuwsbericht verhuizing Mu-thaigym

Beste leden Mu-thaigym,

Het was al enkele maanden bekend, maar nog niet geheel concreet en duidelijk wat natuurlijk enorm de spanning er in gehouden heeft. Maar nu kan eindelijk bekend worden gemaakt dat Mu-thaigym na ruim 10 jaar gaat verhuizen naar een andere locatie in Horst.

De reden van verhuizing is bij de meeste wel bekend, namelijk dat ’t Gasthoes op korte termijn gerenoveerd gaat worden en wij daarna niet meer passen binnen het bestemmingsplan, wat natuurlijk heel jammer is want we moeten een sfeervolle locatie verlaten, wat voor velen van ons toch een vertrouwde omgeving is geweest al die jaren.

Wij trainen tot aan de zomervakantie gewoon volgens het schema zoals vermeld op de website. Op zaterdag 7 juli zal de laatste training gegevens worden in t’ Gasthoes, waarna we gedurende de zomervakantie op zaterdag blijven doortrainen op onze nieuwe locatie in de gymzaal van het Dendron college in Horst (startdatum 14 juli) Vanaf week 36 gaan we volgens het weekschema trainen op onze nieuwe locatie!

 

Gymzaal Dendron college

Gebroeders van Doornelaan 124

5961 BE Horst