Corona-sluiting tot 19 januari 2021

Beste leden Mu-thaigym,

Vanwege de nieuwe maatregelen van de overheid betreffende het corona virus, namelijk sluiting van alle (binnen) sport faciliteiten tot 19 januari 2021, zullen alle trainingen tot nader bericht komen te vervallen. Hopelijk weerhoud het u er niet van om toch in beweging te blijven. Dit kan op verschillende manieren, maar houd u zich a.u.b. aan de richtlijnen die gesteld zijn, en volg de ontwikkelingen hier in.

In afwachting van (hopelijk snel) groen licht om de trainingen weer op te pakken, stopt voor alle leden de contributie en zal de automatische incasso stop worden gezet. Dit is een tijdelijke maatregel. Zodra de gym weer open mag zal de automatische incasso weer doorlopen, hier hoeft u niets voor te doen. 

Met vriendelijke groet,

Marieke van den Munckhof