Tijdelijks sluiting vanwege corona

Beste leden Mu-thaigym

Liever niet, maar noodgedwongen en met pijn in mijn hart moet ik wederom de deur van Mu-thaigym sluiten. De deur gaat op slot tot nader bericht...

Net als tijdens de voorgaande lockdowns zal de contributie bevroren worden en pas weer doorlopen vanaf het moment dat we weer van de overheid aan onze gezondheid mogen werken. Gezondheid in mijn ogen niet alleen op fysiek, maar ook op mentaal, sociaal en maatschappelijk gebied.

Voor Mu-thaigym en sportscholen in heel Nederland een zware dobber daar deze branche tussen wal en schip valt m.b.t. de steunpakketten. Ondanks dat knetter hard gewerkt word om aan alle opgelegde maatregelen te voldoen.

Middels deze weg wil ik mijn dankbaarheid uiten naar iedereen die in de afgelopen 2 jaar, onze gym is blijven steunen! Wil jij onze gym ook steunen? Laat me dat a.u.b. weten via whats app

Voor nu wens ik iedereen fijne feestdagen, blijf gezond en blijf in beweging! Osu